Simone

KLANTEN OVER SIMONE

ADRI VAN DER WURFF, CCO APG GROEP

ADRI VAN DER WURFF, CCO APG GROEP

Simone heeft bij SFB Cordares in zeer verschillende rollen gewerkt, maar de rode draad daarin was steeds dat ze het bedrijf beter liet werken voor de klanten, met vaak spectaculaire gevolgen. Trefzekere ingrepen leidden tot een verhoging van effectiviteit en efficiency intern, maar ook tot meer klanttevredenheid en meer werkplezier.

 

Hoe ze diezelfde effecten in verschillende rollen kon bereiken komt waarschijnlijk omdat ze steeds de hele klantwaarde-keten weet te overzien: als coach en klankbord (wanneer je het zelf verzint) als consultant (als zij het zelf verzint), als (interim)manager (als zij de verantwoordelijkheid voor de realisatie heeft) tot als projectleider (waarin zij de realisatie uitvoert en aanstuurt).

 

Ik vond het buitengewoon leerzaam om met haar te werken.

ROLAND DE WAAL CONCERNDIRECTEUR HEIJMANS

ROLAND DE WAAL CONCERNDIRECTEUR HEIJMANS
Werken met Simone zou ik willen typeren als aangenaam professioneel. Aangenaam in de omgang maar een professional in haar vak. Haar absolute kracht is lading geven aan een merk vanuit beleving. Scherp in haar feedback maar vooral inspirerend om mensen vanuit de organisatie waarin ze werken, te laten bewegen om met passie en plezier hun merk te laden.

TONIQUE HOLLANDER PARKMANAGER LANDAL HET LAND VAN BARTJE

TONIQUE HOLLANDER PARKMANAGER LANDAL HET LAND VAN BARTJE

Werken met Simone van der Graaf geeft energie, nieuwe beelden, eigentijds en identiteit versterkend. Het is strategische keuzes vertalen, met elkaar de banden versterken en vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Betrokken bij medewerkers, met passie inspireren, weerstand ombuigen richting creatieve nieuwe (denk)wegen, verfrissend.

 

Simone van der Graaf maakt complexe veranderingsprocessen “menselijk”, geeft een helder en prettig kader waarbinnen iedereen geïnspireerd wordt op zijn eigen manier de verandering aan te gaan. Het resultaat is een door medewerkers gedragen beeld van de nieuwe visie of strategie, en dus een veel grotere kans van slagen, een magisch moment….

 

JEANINE BLAAUW INTERIMMANAGER RABOBANK

JEANINE BLAAUW INTERIMMANAGER RABOBANK

Vanuit verschillende opdrachtgevers heb ik een aantal keren samengewerkt met Simone. In alle gevallen ging het om de vertaling van een verandervraagstuk naar een inspirerend evenement waarbij de context en boodschap van de organisatie of het team vertaald werden in een inhoudelijke én feestelijke bijeenkomst. Simone denkt vanuit merkwaarden en beelden en vertaalt dit met gemak naar verschillende (bedrijfs)contexten. Door haar creatieve geest en hands on organisatietalent zet zij in no time een ijzersterk concept neer met als resultaat een succesvol evenement. Het maakt dan niet uit of het om 20 of 300 mensen gaat. Hoewel de bijeenkomsten feestelijk en professioneel zijn verzorgd is de context altijd een optimale combinatie van een inhoudelijke boodschap en een aansprekende vorm waar nog lang over nagesproken wordt, met een geweldig samengesteld fotoboekje door Simone….